Domare

Inom Smålands Golfförbund är vi ca 30 domare uppdelat på förbundsdomare, distriktsdomare och assisterande distriktsdomare.​

Domarnas uppgift är att vara domare i distriktets tävlingar och att vara klubbarna behjälpliga i regelfrågor, regelutbildning samt med lokala regler och banmarkeringar.

Samtliga domare har genomgått regelutbildning i 3 steg, och måste varje år klara av ett nationellt skriftligt prov för att behålla sin status som domare.

Varje år har vi domare i aktion på ca 50 tävlingar inom distriktet. På större tävlingar såsom DM, seriespel och liknande krävs det alltid 2 domare. Detta innebär att vi har ca 100 tävlingsdagar att täcka in. Inför i stort sett samtliga tävlingar gör vi en besiktning av banan, och vi deltar även på kaptensmötet inför seriespel. ​

Förutom att vi får ersättning för resor, kost och eventuell logi, arbetar samtliga domare helt ideellt. Smålands Golfförbund står för resekostnader vid tävling. Eventuell logi ersätts av arrangerande klubb.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Dokument

Titel Ladda ner

Distriktsdomare i Småland 2018

A B C D E F G H J L M N O P R S T U V W

A

Martin Andersson

B

Pia Bengtsson

Torsten Berg

Lars Bergenholtz

Alf Bjerhag

C

Ulrika Calzon

Dennis Clerkefors

E

Anne Elgmark

Leif Engquist

G

Per-Anders Gath

Lars Gräns

Staffan Gustafson

Charlotte Gustafsson

Åsa Gustavsson

H

Stefan Hamlin

J

Ingemar Jakobsson

Larsove Jancke

L

Hasse Lundgren

Leif Lundqvist

N

Lars Nordén

R

Anders Rudgård

Pia Rundberg

S

Toni Sjöö

Esa Snellström

Roger Svensson

Ass=assisterande;FD=förbundsdomare;DD=distriktsdomare;O=ordförande;RK=regelkom. JK=Juridiska Kommittén (Sm). Sv=Svenska Golfförbundet. Sm=Smålands Golfförbund.

 

Klubbdomare i Småland 2018

A B C D E F G H J L M N O P R S T U V W

Inga resultat.